FOTBOLLSPROFIL

Nyheter

Alla elever på Tornadoskolan, åk 1-9,  har möjlighet att välja fotboll på elevens val. Elever i åk 7-9 har två pass i veckan som är schemalagda under förmiddagen. Hammarbys akademitränare, Charbel Selwan, håller i träningarna som utövas på Skarpnäcksfältet (konstgräs) och i Skarpnäckshallen (inomhus). Förutom det erbjuder vi också eleverna träning på skolans gym. Därmed kommer Tornadoskolan att få fotbollscertifikat under hösten 2017. 

Camp under v.44
Under höstlovet vecka 44 erbjuder Tornadoskolan, i samarbete med Hammarby Fotboll, in Er till en höstlovs camp. Campen leds av Hammarby akademi och skolans instruktör Charbel Selwan. Vi kommer under campen att fokusera på att träna bollbehandling finter och vändningar. Vi kommer även att spela mycket för att eleverna ska få användning av träningen i matchsituation.
Eleverna på skolan är jättevälkomna att ta med sig en eller flera kompisar som inte går i skolan att delta under campen. Efter campen så får deltagarna med sig ett mellanmål. Är man intresserad av att vara med meddela gärna mig på charbel.selwan@hammarbyfotboll.se skriv då antalet och namn på deltagarna. 

Datum för camp: 1 och 2 november (Onsdag och torsdag)
Tider: 10.00-11.30 båda dagarna 
Plats: Skarpnäckssportfält konstgräsplan 

  Följ oss gärna på Instagram!

Elevens val fotboll 19 september 2017
Foto: Ingemar Lahti 

Kontakt

Charbel Selwan
Fotbollsinstruktör Hammarby IF
Email: charbel.selwan@tornadoskolan.se
Telefon:  08- 447 35 45  välj anknytning
5.    Fritidsklubb (0702973847)