Förskolan Oceanen

Välkommen till Tornadoskolans förskola

Förskolan ligger några minuters promenad från Skarpnäcks tunnelbana.

Vi har en välplanerad pedagogisk inomhusmiljö i ljusa rymliga lokaler samt nära till inbjudande utomhusmiljöer med parker, ängar och skogar.

Förskolan har 3 avdelningar VindspeletKulingen 
och Stormvinden.

Nyheter

SEPTEMBER

Tornadoskolans förskola satsar på HÄLSA
Tidningen Enterprise Magazine har skrivit om vår förskola i en artikel som handlar om hälsa och rörelse.
Klicka här och läs hela aritkeln!
loading...

Om förskolans arbete

Hos oss ser vi varandras olikheter som en tillgång och arbetar aktivt för att skapa en trygg miljö med god omvårdnad om våra barn vilket vi ser som en förutsättning för trivsel och lärande. Vi arbetar för ett förtroendefullt och nära samarbete med alla vårdnadshavare. Tillsammans, pedagoger och barn, skapar vi möjligheter för utveckling och lärande i en trygg och stimulerande miljö. Vi på Tornadoskolans förskola Oceanen vill tillvarata barnens nyfikenhet, intresse och lust till lärande, varje dag på förskolan.

I vårt utforskande av världen tillsammans med barnen har vi ett tematiskt arbetssätt där vårt gemensamma val av tema genomsyrar hela den dagliga verksamheten. Våra olika projekt, varierande på de olika avdelningarna, väljs med utgångspunkt i de intressen vi ser hos barnen i den lilla gruppen. Vi är medforskande pedagoger i nära samspel med barnen. Vi arbetar regelbundet i små grupper där barnen får möjlighet att fördjupa sina relationer och sitt lärande.

På varje avdelning har vi utvecklingssamtal samt föräldramöte varje termin. Vi har också ett förskoleråd där vårdnadshavare kan vara med och påverka verksamhetens innehåll.

Följ Tornadoskolans Förskola
​​​​Oceanen på Instagram!
 

Certifikat

Kontaktuppgifter

Anne Korkmaz
Förskolechef
Tel: 0702973810
anne.korkmaz@tornadoskolan.se

Kontaktuppgifter

AdressTelefon
Pilotgatan 29Vindspelet         0709943113 
128 32 SkarpnäckKulingen             0709943119
Stormvinden     0709943117