Jobba hos oss

Din karriär börjar här

Vill du arbeta på en skola där du har möjlighet att påverka, ta stort eget ansvar och vara delaktig i organisationen?
Då är vi nog en skola för dig!

Tornadoskolan är en liten och personlig skola där vi har elever från  1 år till 16 år. Detta gör att du kan följa elevernas utveckling över tid. På skolan går idag cirka 210 elever.

Vi är en skola som fokuserar mycket på så väl elevernas som pedagogernas hälsa. Varje vecka har pedagogerna en timme friskvård inlagt på schemat där vår idrottslärare håller i träningen på skolans egna gym. Gymmet finns tillgängligt för alla pedagoger, alla dagar i veckan. Utöver detta finns även ett friskvårdsbidrag att tillgå. 

Alla som arbetar på skolan har rätt till pedagogisk lunch alla dagar i veckan. Vi bjuder naturligtvis på kaffe och frukt.

Om Tornadoskolan
Tornadoskolan är en trygg och personlig liten skola med stor gemenskap.
Vi skapar förutsättningar för eleverna att få en solid grund och den kunskap som de behöver inför fortsatta studier.
Vi är certifierade av Svenska fotbollsförbundet som en grundskola med fotbollsprofil. Alla elever i åk 4-9 har möjlighet att två gånger i veckan träna fotboll med en akademitränare från Hammarby IF. Eleverna kan också välja dans, pulsträning på skolans gym, musik och fördjupningar i andra ämnen.
Tornadoskolans vision är att alla elever ska lämna skolan med goda kunskaper och som empatiska människor med god självkännedom och framtidstro. 

Kontakta oss vid intresse!

Djordje Petrovic
VD/ Rektor
Tel: 08-447 35 41 
djordje.petrovic@tornadoskolan.se

   

Anne Korkmaz
Biträdande rektor skola/ Rektor i förskola
Tel: 08-447 35 40 anknytning 4
anne.korkmaz@tornadoskolan.se